Det handlar om Linda

Mig. Flickan. Kvinnan. Människan. Helt jävla ointressant, helt enkelt.

Träningsdrömmar

februari 10th, 2015 by chokladelivet

Träningen nudå. Vad vill jag med den? Målet är att bli starkare och få bättre kondition. Ganska luddigt ändå. Jag vill kunna lyfta tyngre vikter och springa milen. Har kommit över ett styrketräningsprogram som jag tycker verkar lovande, det är mycket basövningar och överlag många övningar jag redan är bekant med – så det känns skönt att det inte är så mycket nytt och att jag varit på rätt spår. Ska ge det åtminstone en månad så får vi se sen, kanske kör vidare en månad eller byter ut någon övning nån vecka för variationens skull. Det enda egentliga kruxet med det här passet är att det är uppdelat på fyra dagar, hittills har jag strävat mot tre. Vid närmare eftertanke så borde det inte vara så svårt då jag flera veckor ändå har tagit mig till gymmet fyra dagar.. Ska även sätta en tydligare gräns mellan styrkepass och konditionspass. Konditionsträning kan ha en negativ inverkan på styrketräningen + att man får mer tid och ork till bara den ena med separata pass. Så grundplanen känns lovande.

Löste förresten ett halvårskort på det nya gymmet, det var inte alls dyrt (900 kr för 6 månander) och jag trivdes väldigt bra där. Fina lokaler, bra utrustning, många maskiner, trevlig personal och det är inte svårt att ta sig dit trots att det ligger lite utanför centrum. Är så sugen på att köra ett benpass med alla maskinerna och riktigt döda musklerna.. saknar den där ordentliga träningsvärken. Det finns tillgång till några olika gruppträningar också. Spinning, zumba, yoga m.m för en billig peng. Är så sugen på att testa allt! Men det får bli nästa vecka. (om jag klarat körkortet, vilket jag hoppas för är så trött på plugget nu)

Drömmen är väl för tillfället att hinna med 4 styrkepass, 1 spinningpass, 1 simning och någon springtur per vecka. Kanske zumba och yoga också, men det blir nog inte varje vecka isf… framtiden får visa hur det blir. Är rädd att jag tränar för mycket så tränar inte alls lika mycket som jag skulle vilja. Kanske borde jag inte bry mig så mycket i det så länge jag tar en vilodag när jag känner att det behövs?

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.