Det handlar om Linda

Mig. Flickan. Kvinnan. Människan. Helt jävla ointressant, helt enkelt.

Träning

januari 10th, 2015 by chokladelivet

Börjar känna av träningsångesten igen, tycker inte om det alls. För att på något sätt försöka förebygga det så tog jag ett relativt långt och relativt intensivt helkropps pass igår. Det var välbehövligt då jag slarvat en hel del den här veckan. Från början var tanken att jag även idag skulle ta ett helkropps pass men nu börjar det luta åt ett armar/bröst/axlar pass. Kan tycka det är svårt att verkligen köra slut på sig med helkropps pass, kan dock tänka mig att det beror på fel upplägg. Får läsa på lite och bli bättre helt enkelt.

Har funderat en hel del över hur jag ska lägga upp träningen överlag; det ska vara ett bra upplägg, hinnas med och det ska fortfarande vara roligt. Skulle nog vilja börja simma igen. Brukade göra det alldeles i början av min ”träningskarriär”. Ska också prova på zumba v.4. Har varit ganska nyfiken på det ett tag nu så kändes som en bra grej att göra det då när dem har gratis prova på tillfällen.

Drömmen är att varje vecka hinna med 3 gympass, 2 springturer, ett zumba-pass och en simning. Kombinerat med skola, plugg, 8h sömn, nöjen och vila. Det är tekniskt sett möjligt. Frågan är bara om jag är tillräckligt motiverad och seriös?

Får nog bli armar/axlar/bröst idag. Känns som det behövs pga länge sedans.

Bänkpress, militärpress, skivstångs curl, koncentrations curl, axelpress, flyes, pullover, armhävningar. 8 övningar, borde vara helt okej ?

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.