Det handlar om Linda

Mig. Flickan. Kvinnan. Människan. Helt jävla ointressant, helt enkelt.

Nyårsafton 2014

december 31st, 2014 by chokladelivet

Hej. Det är nyårsafton idag – jag spenderar dygnet hemma med mina föräldrar. Har gjort det alla år förutom förra året, då var jag ute och festade med dåvarande pojkvännen. Var egentligen en ganska kass nyårsafton, hade egentligen inte särskilt roligt. Nuvarande pojkvännen tillbringar (så vitt jag vet) dagen och natten med några av hans kompisar som bott hos han i några dagar. Vi två ska fira våran egen nyårsafton senare när dem har åkt hem. Varför är inte jag där? Blev nog inte så bara.

2014 har överlag varit ett bra år. Jag slutade röka, började med en hälsosammare livsstil, hade mitt första jobb och med det tjänade jag mina egna pengar för första gången.

Resten då? Det som inte varit så bra? Jag tappade kontakten med mina vänner. Jag började utveckla en ätstörning (vet ännu inte om det är på riktigt eller om det är någonting jag gör med något vridet motiv).

I guess that’s it. Alla milstolpar, alla större händelser.

Jag har lärt mig att jag kan bara jag vill och att jag är precis just så bra som alla andra. Även om det är svårt att tro på ibland.

Mina förväntningar och mål inför 2015 är nog inte så många. Flytta hemifrån, må bra, fortsätta träna, vårda mina relationer, ta reda på vad jag vill jobba med.. Räcker gott och väl med det.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.