Det handlar om Linda

Mig. Flickan. Kvinnan. Människan. Helt jävla ointressant, helt enkelt.

Inför nyåret

december 19th, 2014 by chokladelivet

Känner att jag vill så mycket. Vara upptagen, se fram emot saker, ha vänner, ha intressen. Jag vill så hemskt gärna.

Men jag orkar inte? Jag vet inte vad jag ska göra? Hur ska jag bete mig?

Vet av tidigare försök att jag är super bra på att planera in saker och att prata om det. Sen att faktiskt genomföra det är en helt annan sak ;) Är sjukt glad att det snart är ett nytt år, bara några få dagar kvar nu!! På något löjligt vis så känns det som en bra nystart. Ska i år inte ha några nyårslöften – ska sätta upp mål istället.

Idag om ett år ser mitt liv förhoppningsvis helt annorlunda ut. Drömscenariot är att jag har flyttat hemifrån, har ett jobb och planerar inför att plugga vidare inom hälsa/träning, jag tränar 3 ggr/veckan och tycker det är roligt,  jag har en trygg vänskapsrelation, har en hobby/intresse, matångesten är så gott som borta och jag tycker det är roligt att gå upp på morgonen.

Drömscenario.

Det finns en viss trygghet i att vara nedstämd, men jag vill må bra. Jag vill leva ett liv jag tycker om, jag vill umgås med människor jag tycker om, jag vill ha en hobby eller utöva ett intresse, jag vill vara intressant – ambitiös, glad, naiv och självsäker. Det är så lätt att tappa bort sig själv.

Jag vill, jag vill, jag vill.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.