Det handlar om Linda

Mig. Flickan. Kvinnan. Människan. Helt jävla ointressant, helt enkelt.

kgjkdögkkkkpöewtolgkdfngbm,

april 8th, 2013 by chokladelivet

I wanna delete every single trace of everything that once were me. I wanna start all over again and make everything better. Make it right so I don’t have to feel like I do. Please don’t think I’m talking about just one happening, I’m talking about everything that has changed my life and maked me who I am.

Jag vill göra mig av med allt som en gång var jag. Jag vill börja om från början igen och göra allting så mycket bättre. Jag vill göra allting rätt så då kanske jag inte behöver må så som jag gör. Snälla, tro inte att jag enbart menar en händelse – jag pratar om allt som har ändrat mitt liv och gjort mig till den jag är.

Då kanske jag skulle insett redan från början att jag faktiskt både räcker till och duger som jag är. Då skulle jag inte tvivlat så mycket på mig själv och de dagliga orosmomenten skulle vara färre. Då kanske jag skulle kunna slappna av och bara vara.

Jag känner det där nu, och det är hemskt. Jag räcker inte till. Jag är inte tillräckligt bra. Och det kommer jag aldrig att bli heller, hur mycket jag än är. Det är kört.

I’m never gonna be innocent again. I’m growing up in this world on my own with noone to guide me. Ibland tror jag att jag inte har några riktiga känslor. Att allting bara är som ett skådespel, människan är så simpel.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.