Det handlar om Linda

Mig. Flickan. Kvinnan. Människan. Helt jävla ointressant, helt enkelt.

gfkdopg

augusti 11th, 2012 by chokladelivet

Okej, nu är det alltså såhär det är. Det är precis så här det ligger till och inte på något annat vis. Så lyssna. Snälla.

Jag måste gå ner i vikt. Jag måste. Jag står inte ut med magen som bara hänger och låren som skakar så fort man går. Det ger mig dålig självkänsla. Jag hatar mig själv. Och jag är nästan livrädd inför att börja gymnasiet om lite mer än en vecka. Jag vill vara smal och fin som alla andra tonårsflickor i min ålder som bryr sig om sig själva..jag vill inte vara utanför igen. Inte för att jag förut var det p.g.a det då men..ändå. Jag har så många rädslor och hopp. Drömmar kanske.

Jag vill kunna se bra ut i kläder. Jag vill kunna ha vad som helst på mig igen. Jag var så fin förut…jag förstår inte ens vad det var som hände. Gångerna jag velat ta tag i mitt problem och nästan göra det också, har varit så många. Oh, så många. Men den här gången så vill jag faktiskt lyckas med det.

Jag måste skära ner på allt gott och motionera mera. Typ sluta äta pasta och vitt bröd.  Jogga varannan dag och göra situps varannan dag. Stretcha mycket.

Usch vad jobbigt. Men måste man så måste man.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.