Det handlar om Linda

Mig. Flickan. Kvinnan. Människan. Helt jävla ointressant, helt enkelt.

Jag tror faktiskt att det här kommer att fungera..

juli 1st, 2012 by chokladelivet

Yooo! ;D

Haha, hej :)

Jag tror faktiskt att det här kommer att fungera. Liksom, hålla i längden utan att jag tröttnar eller lägger ner det på grund av andra skäl. Det här med joggning, menar jag. Har nyss varit ute på en runda och det känns fantastiskt. Man känner sig levande på något sätt. Det är helt underbart. Jag hoppas att det är lika effektivt som jag har föreställt mig och att jag snart får se resultat. :)

Jag varvar med att gå och jogga nu i början, måste ju bygga upp min kondition först. Såklart. Det är jobbigt, men det känns ändå bra. Och jag överraskar mig själv hela tiden med hur mycket jag faktiskt orkar. Hela tiden orkar jag jogga en längre bit än vad jag trodde, och när jag inte orkar mer då pressar jag mig själv till att jogga en liten bit till. Till och med det känns fantastiskt.

Tror att det kommer påverka min självkänsla också, kanske självförtroendet med, så att jag vågar ta för mig mer och vara mig själv. Är så himla nöjd med mig själv och jag mår skitbra! Helt jävla underbart är livet just nu :)

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.