Det handlar om Linda

Mig. Flickan. Kvinnan. Människan. Helt jävla ointressant, helt enkelt.

I’m on my way back.

juni 30th, 2012 by chokladelivet

Det som styr det mest är att jag inte kan ha några kläder längre. Så upplever jag det iaf. Dem sitter inte likadant, inte lika fint, på mig längre. Kläderna passar inte min kropp och det som jag anser att jag kan ha utan att se ut som ett pucko, jag gillar inte den sortens kläder längre. Jag vill ha nytt, jag vet vad jag vill.

Jag vill ha den kropp som jag hade förut.

På den tiden kunde jag ha så gott som vilka kläder som helst utan att se konstig ut i dem. Jag saknar det. Så himla mycket.  Men jag måste jobba för det, ändra på vissa saker.

Idag var jag ute och joggade för första gången. Det var en härlig känsla. Visst var det jobbigt, haha, men det är någonting som jag får jobba på. Så måste jag sluta äta så mycket godis också…och sluta med ciggaretterna. Börja borsta tänderna mer. Jag måste börja ta kontroll. Köpa kläder, se till så att mitt färgade hår ser bra ut. Ska köpa en färgbomb på måndag hade jag tänkt.

Det är mina planer. Och du ska inte tro att det beror på alla skönhetsideal som finns runtom tonårstjejer…för så är det inte. Jag vill bara vara vacker och fräsch. Jag vill se ut så som jag gjorde innan jag slutade bry mig.

Jag vill bara komma tillbaka, jag vill vara jag..det är det enda som är. En innre önskan som är på väg att bli verklighet. Och jag trivs med det. Så himla bra.

Puss.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.