Det handlar om Linda

Mig. Flickan. Kvinnan. Människan. Helt jävla ointressant, helt enkelt.

Sanningen..?

augusti 17th, 2009 by chokladelivet

sjalenlyfter1

Nu vill jag bara skriva hur sjukt samhället egentligen är.

Kommunen lägger ner skolor och personalen på ålderdomshem är skrattretande liten. Vad är det som händer?

Jo, dom sparar. Det kan man läsa överallt. Spara. Spara. Spara. Ekonomiska krisen. Spara. Spara. Spara. Spara osv osv… Och sen i våras, eller när det nu var, läste jag i Falun Kuriren att dom skulle göra renoveringar på LUGNET för flera milijoner kronor. Och bygga ett nytt statshus, eller vad det nu var, borta i Stockholm. Sjukt, om du frågar mig.

Det är ju förihelvete framtiden och det förflutna vi drar in på! På dom som kommer att tjäna vårt land, och de som kämpat för att vi är där vi är idag. Det är dom vi drar in på. Kom ihåg det.

Om jag bodde på ett pensionärshem så skulle jag känna mig grymt övergiven. Av familjen, vännerna och landet jag arbetat för. Jag skulle känna att kommun-gubbarna helt glömt bort mig, och bara inväntade min död med största glödje. Så att de slipper spilla pengar på mig som hade kunnat gått till något annat istället. Och sen att personalen knappt har tid med mig..nej..jag skulle bara längta efter att få dö. Fast det kanske är det som är meningen. Att dom vill få gamlingarna att längta efter döden..hemskt om det faktiskt är så det är..herregud.

Och alla dom som går i skolan. Eleverna märker inget. Dom är ju vana vid att ha det på ett sätt i skolan, så dom vet inte hur kass mat dom har. Tillexempel. Och alla lärare som dom sparkar..dom får det ju extra tufft..och att dom ska placeras på ett sånt där pensionärshem. Nej! …

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.