Det handlar om Linda

Mig. Flickan. Kvinnan. Människan. Helt jävla ointressant, helt enkelt.

Lonesome Dove

augusti 15th, 2009 by chokladelivet

Nån som har sett Lonesome Dove??

Nej..trodde väl det ^^

Jag vill inte låta snobbig eller fördommsfull. Men det är knappt en kotte som kollar på western filmer nu mera. KNAPPT EN KOTTE. Remember that’!

Men det har i alla fall jag. Sett Lonesome Dove, alltså ^^ den är inte alls som typ, ‘För en handfull dollar’ med Clint Eastwood. Det är mycket mera känsla i den, och det gillar jag! Man rycks verkligen med i handligen, och förstår personernas känslor och problem. Den är inte galopp i väg på en häst och pang pang på närmaste indian. Den är så mycket mer. Tro mig. Det är i alla fall värt att ge det en chans.

Först vill jag bara säga att det är en serie. Och att man har gjort en ”film” som utspelar sig före serien, och en efter. Vi gjorde så att vi såg ‘början’ och ‘slutet’ innan vi såg mitten parten och originalet som alla normala typer hade gjort. Men det gjorde absolut ingenting. Trust me. ”Dead man’s walk” sög. Om vi säger så..den var mest bara tråkig och ja, tråkig. -.-’ Men ”Streets to Laredo” var lika full av känslor som själva serien. Den var ja, tragisk. Så sorglig och trovärdig. Defenitivt värt att se. Dom berör en verkligen. Det gjorde dom i alla fall med mig..rörde om innom mig och fick upp mina ögon för western filmer på nytt.

Om – om – ni undrar var man kan få tag på dom..så ginza.se. ^^

 lonesome-dove

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.