Det handlar om Linda

Mig. Flickan. Kvinnan. Människan. Helt jävla ointressant, helt enkelt.

Läs om du vill

augusti 15th, 2009 by chokladelivet

För någon månad sedans läste jag i ”Julia” om en tjej som var ensam, och svaret någon psykolog elr vad det heter -.- -.- ..gav var typ ”välj ut en tjej ur gänget som du vill vara med. Var med henne och så kommer du nog att bli med i gänget till sist.”

Kom ihåg att jag inte minns exakt..att det bara är på ett ungefär. Men ändå, det är något som den där svars-typen inte verkar ha fattat. Om man blir utfryst av ett gäng, så är det för att de inte vill ha en med. Det kanske bara är en i gänget som inte vill det, och sen har snackat en massa skit med sina kompisar om dig. Och då blir de av samma mening. Nästan. Kanske. Men det är det som är själva grejen.

Om de inte vill ha dig, så vill du inte ha dom heller.

Häng istället med några andra, även om det kanske blir killar eller någon i en annan klass. Eller skola. Men då har du i alla fall någon att vara med. Och det är inte roligt att vara med  några som inte vill ha en. Det gör bara allt ännu värre. Man känner sig utstött, överflödig och bara i vägen och inte välkommen. Var dig själv, och gör det som ditt hjärta säger åt dig att göra så kommer du att må så mycket bättre. Lyssna inte på alla röster runt om dig. Bara om dom känns rätt. Lyssna inte på den här texten. Bara om den känns rätt för dig.

Kom ihåg, tro och lyssna på dig själv.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.