Det handlar om Linda

Mig. Flickan. Kvinnan. Människan. Helt jävla ointressant, helt enkelt.

Nyår

januari 1st, 2016 by chokladelivet

Idag är det nyårsafton. Jag vill vara ensam, lyssna på kent och gråta.. vill inte vara så destruktiv så ska bara göra de två första. Det känns inte som nyårsafton, jag brukar ha en sån tydlig känsla av avslut och möjligheter. Men inte nu, det hade kunnat varit vilken dag som helst.

Jag tror inte jag har några förhoppningar eller drömmar inför 2016.. jag vill bara överleva, ta mig igenom. Jag är fortfarande rädd för att det igen ska komma en tid då jag har svårt att se meningen med tillvaron, den borde redan ha kommit men den gjorde inte det. Eller så gjorde den det? Jag var hemma från jobbet en vecka tidigare den här hösten med känslan att jag inte ville mer, det och lite feber då.

Jag har gjort det jag drömde om förra nyåret.

Nu drömmer jag bara om att flytta, men jag undrar om det bara skulle vara att fly från problemen?

Gott nytt år.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.