Det handlar om Linda

Mig. Flickan. Kvinnan. Människan. Helt jävla ointressant, helt enkelt.

throwback update

december 23rd, 2015 by chokladelivet

Har läst inlägg som jag skrev förra julen och reagerar på hur annorlunda mitt liv är. Idag har jag det jag då drömde om och kanske lite till. Under det här året har jag uppfyllt målen jag satte upp på nyårsafton utan att tänka på dem… kom faktiskt inte ihåg att jag skrivit det inlägget när jag läste det.

Förra året hade jag haft jullov i några dagar och brottades med träning, mattankar och ensamhetskänslor. Idag kommer de delarna av livet mer naturligt.. jag tränar regelbundet utan att det krävs särskilt mycket av mig – det är roligt och givande. Jag har en sundare inställning än någonsin tidigare till maten och min IBS är förvånansvärt ”bra”.. jag misstänker att det har en hel del att göra med att jag själv står för alla mina måltider. Jag känner mig inte ensam. Jag har en sambo, två katter och gemenskap på jobbet. Livet är ganska underbart om man inte skrapar så hårt på den.

***

 

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.