Det handlar om Linda

Mig. Flickan. Kvinnan. Människan. Helt jävla ointressant, helt enkelt.

Min mening med vardagen

september 5th, 2015 by chokladelivet

Höstmånaderna är här nu och efter det blir det vinter. Tänkte att jag kanske kan komma att behöva en påminnelse om varför jag gör det jag gör, är så rädd att jag ska bli deppig igen och ha svårt att se mening med saker.

Varför jag jobbar:

*Så jag kan fortsätta bo i lägenheten tillsammans med sambon och våra katter. (betala hyra, mat, bredband…)

*Så jag kan spara pengar till upplevelser, resor och löpning.

*Så jag kan spara pengar till framtiden, till en ekonomisk trygghet/back-up som finns om man skulle behöva det någon gång. Te.x om det skulle bli knapert någon månad när jag börjar plugga.

*För att bevisa för mig själv att jag klarar av att hålla rutinerna även under det mörka halvåret.

*För att bli klar med målar-utbildningen. Det är en stabil grund att vara färdigutbildad målare, då har jag något att falla tillbaka på om mina framtidsplaner inte skulle bli som planerat.

 

Varför jag tränar:

*Jag mår bra av det. Känslan under och efter ett pass är oslagbart. Jag känner mig oslagbar, lyckad och som att allt är möjligt.

*För att förebygga arbetsskador.

*Jag vill springa många lopp under 2016, bl.a tjejmilen och tough viking så jag behöver ha kondition och en stark kropp.

- jag skulle vilja skriva ‘för att behålla formen’, men jag vill inte att min träning ska vara för utseendet. Jag vill att den ska vara för prestationer.

 

I korta drag går jag upp ur sängen varje morgon för att kunna leva det liv jag vill leva. Därför att jag tycker om tillvaron. Jag går upp ur sängen och lever för att framtiden ska bli enklare, för att mina drömmar och mål ska kunna bli verklighet och för att jag egentligen tycker om det jag gör – även om det är svårt att se och känna ibland.

Det här inlägget visar  att jag har bestämt mig för att slåss mot deppigheten när den kommer på riktigt. Det är ett tecken på att jag förbereder och förebygger. Jag är redo.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.